Што е медиумска писменост? – анкета со скопјани

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

Што е медиумска писменост? – анкета со Велешани

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

karanica vo debar maalo

ШОКАНТНО: Караница во Дебар Маало! (лажна вест)

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

deceniski problem so parkinzi debar maalo

КОНЕЧНО: Решен е деценискиот проблем со паркинзите во Дебар маало! (лажна вест)

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

debar maalo potreba od katni garazi 1

Дебар маало има потреба од катни гаражи- Тротоарите се за пешаците

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | 2 мин. читање

Што е медиумска писменост? – анкета со Тетовци

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

ekoloski problemi tetovo 1

Пред зимата во Тетово останаа еколошките проблеми

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | 2 мин. читање

velosipedski pateki tetovo 1

Фото: Велосипедските патеки во Тетово

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | 2 мин. читање

sto gi razgnevni velesani 1

Фото: Видете што денеска ги разгневи велешани (лажна вест)

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

15.11.2017 год. | 2 мин. читање