Младинска медиумска писменост во Скопје

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

21.11.2017 год. | < 1 мин. читање

Најава за трета емисија од серијалот Инклузија.

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

Младинска медиумска писменост во Велес

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

deponii cvetaat tetovo

Тетово – градот каде депониите цветаат, а културниот и социјалниот живот венеат

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

Уважени седум претставки за неетички текстови од Советот за етика во медиумите

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

#НеЕВест: Медиумска писменост со Зоран Јованоски

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

kucinja skitnici tetovo

Кучиња скитници повторно го преплавија Тетово

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | < 1 мин. читање

kino apstrakten poim za velesani 1

Киното со години е апстрактен поим за велешани

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | 2 мин. читање

Велешани имаат желба, но не и услови за возење велосипед

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

16.11.2017 год. | 2 мин. читање