Гимназијалците од Велес го славеа Рацин

Низ ходниците

29.11.2018 год. | < 1 мин. читање

Околу 300 средношколци го окупираа Средно Водно

Низ ходниците

30.10.2018 год. | < 1 мин. читање

Кумановци беа домаќини на ученици од Италија, Шпанија, Турција и Романија

Низ ходниците

30.10.2018 год. | < 1 мин. читање

Спортистите од Скопје „растурија“ во Нирнберг

Низ ходниците

30.10.2018 год. | < 1 мин. читање

Програмери освоија сребро и бронза на Олимпијада по информатика во Јапонија

Низ ходниците

10.10.2018 год. | < 1 мин. читање

Матурска парада 2018

Низ ходниците

4.06.2018 год. | < 1 мин. читање

Промовирана Стратегијата за образование 2018-2025

Низ ходниците

4.06.2018 год. | < 1 мин. читање

Да – за медиумската писменост во образованието

Низ ходниците

4.06.2018 год. | 2 мин. читање

Учениците од „Дрен“ го посетија Министерството за финансии

Низ ходниците

17.05.2018 год. | < 1 мин. читање