d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Како работеа средношколските тимови во „Биди медумски активен/на“

ИКС направи кусо видео во кое накусо се сублимираат искуствата на шесте средношколски тимови од „Биди медиумски активен/на“. Средношколците покажаа дека умеат да бидат новинари и во вонредни услови. Искуствата ќе се паметат долго.

ENG | ALB