d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Медиумската писменост во акција

24 часа илјадници информации низ медиуми околу нас и сè уште постојат проблеми за кои слушнале малкумина или не разбрал никој. Како нашиот проблем да стане приоритет? Сега е лесно, дефинирајте го проблемот, имајте идеја и бидете креативни. Погледнете го видеото во кое средношколците и активистите од граѓанските организации кои живеат во општини со заштитени подрачја ги споделија своите искуства како со помош на медиумите успеале да решат различни локални еколошки проблеми.

Албанска верзија