slobodanka-cicevska
Активирај се | Создадено од вас

Слободанка Чичевска, актерка: Драга ми е работата со учениците од велешката гимназија

18.02.2015 год. | 3 мин. читање

iva-spasovska
Активирај се | Создадено од вас

Ива Спасовска, моден дизајнер: Креирам и остварувам

18.02.2015 год. | 2 мин. читање

ognen-
Активирај се | Создадено од вас

Огнен Јанески, ТВ водител: Младите можат да ги променат општествените случувања

20.01.2015 год. | 6 мин. читање

caj-gpetrov
Активирај се | Создадено од вас

Средношколци делеа топол чај на жителите на Ѓорче Петров

12.01.2015 год. | < 1 мин. читање

algoritam-finki
Активирај се | Создадено од вас

„Алгоритам“ во ФИНКИ

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

snowboard-kid
Активирај се | Создадено од вас

„Снежниот“ крал на високите планини

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

dushica-ristovska
Активирај се | Создадено од вас

Гласни, пијани, оптимисти

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

hristina-hristovska
Активирај се | Создадено од вас

Да си одам – да ми биде поубаво!?

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

sultana-jovanovska
Активирај се | Создадено од вас

Драг Дедо Мраз…

26.12.2014 год. | 2 мин. читање