disku
Активирај се | Создадено од вас

Средношколци дискутираа за влијанијата во медиумите

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Младите од Македонија и Албанија заедно учеа за светското наследство од региoнот

20.10.2014 год. | < 1 мин. читање

paula
Активирај се | Создадено од вас

Интервју со организаторката на првиот Ден на новинска ангажираност во САД

15.10.2014 год. | 4 мин. читање

dushica-ristovska
Активирај се | Создадено од вас

Влијанието на мобилните телефони и видео игрите

13.10.2014 год. | 3 мин. читање

kupeva
Активирај се | Создадено од вас

Виртуелизација на свеста на младите

13.10.2014 год. | 3 мин. читање

ekaterina-pleskonjikj
Активирај се | Создадено од вас

„Виновна невиност“

10.10.2014 год. | 3 мин. читање

teodor
Активирај се | Создадено од вас

Софија Теодор: По пластичните операции одам во Америка

8.10.2014 год. | 4 мин. читање

up-bojan
Активирај се | Создадено од вас

Бојан Велевски: Во Македонија нема инфраструктура за стенд-ап

8.10.2014 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Зборови

26.08.2014 год. | 4 мин. читање