d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
inkluziva inicijativi

ИНКЛУЗИЈА ПРЕКУ МЕДИУМИ

Здружението Инклузива и телевизија Плус преку проектот „ Инклузија преку медиумите“ ќе работат на зголемување на учеството на лицата со попреченост во локалната заедница со подобрување на нивните вештини за медиумска писменост преку обуки во инклузивни групи и директно учество во серијал на емисии на различни теми.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG