Дезинформации во економијата: Како се манипулира јавноста со бројките?
Вести

Дезинформации во економијата: Како се манипулира јавноста со бројките?

15.01.2024 год. | < 1 мин. читање

новинарски спринт - Повик за средни училишта
Вести

ПОВИК ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА ЗА УЧЕСТВО ВО „НОВИНАРСКИ СПРИНТ“: ДИНАМИЧНА ПРАКСА ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ ВО МЕДИУМИ“

5.12.2023 год. | 3 мин. читање

Групна фотографија на учесниците на студентската школа за информациска и медиумска писменост на УНЕСКО
Вести

Заврши студентската школа за медиумска и информациска писменост на УНЕСКО

1.11.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Седмиот медиумски ден во 5 минути

13.10.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Медиумски ден за средношколци по седми пат

2.10.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Промовиран е Речникот на медиумската писменост

31.05.2023 год. | 2 мин. читање

Вести

Промоција на Речник на медиумска писменост

30.05.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

Избрани овогодишните средношколци кои ќе поминат едномесечна пракса во медиум

30.05.2023 год. | < 1 мин. читање

Вести

#CyberCafeChat: Работилница за дигитална безбедност за млади

13.04.2023 год. | < 1 мин. читање