Активирај се | Создадено од вас |

Исходот од една кафе наплата

feat-img

Во кафуле, една девојка го пие кафето, задоволно кимнува и остава пари на масата. Потоа си ги зема своите работи и заминува. По некое време доаѓа келнерката, ги погледнува парите на масата, а потоа го погледнува празното столче. Што мислите како може да заврши оваа случка? Погледнете од видеото на средношколките Ева, Јована, Мартина и Мила.