Активирај се | Создадено од вас |

Кампот за медиумска писменост – од интерес до знаење

feat-img

„Најголем впечаток на овој камп ми остави предавањето по фотографија и затоа се пријавив да правам фото стории. Ми се допадна интерактивноста и практичноста, предавачите ни даваа примери и вежби преку кои навистина научивме.“ вели Стефан Митиќ, вљубеник во фотографијата. Погледнете го видеото и дознајте што научил Стефан на Кампот за медиумска писменост.