Активирај се | Создадено од вас |

Од другата страна на камерата – Средношколски камп за медиумска писменост

feat-img

Фатени од еден друг агол, да се потсетиме што се случуваше на средношколскиот камп за медиумска писменост кој се одржа во Штип. Погледнете што се сними нашата камера таму.