Активирај се | Создадено од вас |

Панична ситуација

feat-img

Момче личи како да поправа некаков предмет, но изгледа анксиозно, испаничено и загрижено. Погледнува во часовникот на ѕидот, ја брише потта од неговото чело. Пред него има бомба со разни жици наоколу. Како ќе заврши паниката? Погледнете каков контекст на видеото му дадоа средношколците Анастасија, Бисера, Поли и Филип.