Активирај се | Создадено од вас |

Практични знаења што можам да ги применувам секојдневно

feat-img

„Научив многу корисни работи коишто ќе можам како во училиште така и во секојдневниот живот да ги применам“, раскажува Лазара Стојкова, учесничка на летниот медиумски камп во Штип. Погледнете го видеото и дознајте што научилаЛазара на Кампот за медиумска писменост.