Активирај се | Создадено од вас |

Нови искуства и незаборавна дружба на медиумскиот камп во Штип

feat-img

„Научивме многу за тоа како се прави фото сторијата и пишува новинарски текст, а исто така запознавме и стекнавме нови пријателства“, раскажуваат Радмила Костова и Изабела Јованова учеснички на медиумскиот камп во Штип. Погледнете го видеото во кое ги споделија своите искуства од летниот камп за медиумска писменост од кои се стекнаа со нови знаења но и пријателства со средношколци од цела Македонија.