Активирај се | Создадено од вас |

Забавна конверзација

feat-img

Момче пишува порака на телефон, девојка ја чита пораката. Се смее и допишува. И момчето се насмевнува и пишува уште нешто. Како ќе заврши допишувањето? Крајот зависи од контекстот кој во ова видео го креираа средношколките Ана, Ема, Михаела и Софија.