brakja-milad-50

Монографија и приредби за 50 години „Браќа Миладиновци“

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

maraja-kiri-45

45 години гордост за „Марија Кири – Склодовска“

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

dzifoni

„Џифони“ е филмско искуство за средношколците

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

zef-ljus-marku-pravo

Средношколи од „Зеф Љуш Марку“ учат право во младински клуб

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

tijana-medal

Сребрен медал за средношколката Тијана Јанковска на Олимпијада по германски јазик

Низ ходниците

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање

announcer

Биди репортер на „Медиум“

Низ ходниците

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање

karev

Гимназијата „Никола Карев“ во ноември ќе слави 70 години

Низ ходниците

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање

selo

„Интернационално село“ среде Словачка

Низ ходниците

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање

bidi-zelen

„Биди зелен“ регрутира нови екологисти

Низ ходниците

29.10.2014 год. | < 1 мин. читање