d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Исходот од една кафе наплата

Во кафуле, една девојка го пие кафето, задоволно кимнува и остава пари на масата. Потоа си ги зема своите работи и заминува. По некое време доаѓа келнерката, ги погледнува парите на масата, а потоа го погледнува празното столче. Што мислите како може да заврши оваа случка? Погледнете од видеото на средношколките Ева, Јована, Мартина и Мила.