d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Во пикселизиран свет

Девојка наоѓа очила во парк. Ги става на очи и одеднаш го гледа целиот свет како да е пикселизиран во видео игра. Што се гледа со моќта на очилата? Може да има неколку опции кои зависат од контекстот кој во ова видео го креираа средношколците Ева, Уна, Теодора, Галена и Давид.