d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Забавна конверзација

Момче пишува порака на телефон, девојка ја чита пораката. Се смее и допишува. И момчето се насмевнува и пишува уште нешто. Како ќе заврши допишувањето? Крајот зависи од контекстот кој во ова видео го креираа средношколките Ана, Ема, Михаела и Софија.