d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

#НеЕВест: Како да се препознае лажна вест?

Слушнете што има да каже влогерот Филип за лажните вести.

Видеото е дел од проектот „Младинска медиумска писменост“, кој го спроведуваат Национален младински совет на Македонија и радио МОФ како дел од Коалицијата за медиумска писменост.