d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Потребни се наставници фасилитатори

Наставните кадри во образовниот процес се клучни за развојот на младите луѓе. Андреј Чоловиќ преку неговиот видео поткаст пренесува колку е важно наставниците од предавачи да станат фасилитатори при пренесување на знаењето и вештините, за се подобри образованието на младите.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.