d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

Институтот за комуникациски студии ви ја претставува втората епизода со нашиот суперхерој Новко. Никој не сака да биде изманипулиран од медиумите, а Новко во оваа епизода ни нуди и шест совети како да се заштитиме од манипулациите.