d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Camp-GLOW-Logo

Летен камп за средношколки

Летниот камп Glow традиционално ќе се одржи и ова лето од 2 до 9 август во Тетово. Овој камп претставува еднонеделна дружба на средношколки од цела Македонија што се претставнички на различни култури и националности.

Целта на овој камп е учесничките да стекнат вештини за работа во тим, но и да добијат лидерски вештини коишто ќе ги понесат со нив во текот на целиот свој живот. На кампот се обучуваат младите средношколци да прераснат во жени што ќе ја водат Македонија кон посветла иднина.

Апликацијата е достапна тука.

Доколку имате дополнителни прашања упатете ги до комуникацискиот тим на Glow на [email protected] или посетете ја веб страната www.glowmacedonia.wix.com.