d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Најмногу ни се допадна вашиот краен производ

Средбата се одржа по повод првиот медиумски ден на средношколците, а ја организираа Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и средношколскиот весник „Медиум“. Освен печатен медиум, на овој ден стотина средношколци ќе посетат и неколку други типови медиумски редакции – телевизија, радио и веб-портал.