d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Учениците од „В.А. Дрен“ донираа рекордни крвни единици

СЕПУГС „Васил Антевски-Дрен“ во соработка со Црвениот крст на Македонија организираше крводарителска акција за учениците, на која беа собрани 130 крвни единици. Од училиштето информираат дека ова е рекорд помеѓу училиштата во Македонија.