Активирај се | Создадено од вас

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

28.05.2024 год. | 3 мин. читање

Матурантите од Гевгелија го одиграа матурскиот квадрил
Активирај се | Создадено од вас

Матурантите од Гевгелија го одиграа матурскиот квадрил  

21.05.2024 год. | 2 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Најголем предизвик е брзиот развој на технологијата

14.05.2024 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Динамично и одговорно – новинарството низ призмата на една студентка

14.05.2024 год. | < 1 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Моќта на технологијата за да се „спакува“ ТВ прилог

14.05.2024 год. | < 1 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Државните универзитети заглавени во бирократски процедури

14.05.2024 год. | < 1 мин. читање

Младата гевгеличанка Михаела Попова ќе им суди на најдобрите светски тенисери
Активирај се | Создадено од вас

Младата гевгеличанка Михаела Попова ќе им суди на најдобрите светски тенисери

30.04.2024 год. | 2 мин. читање

Како да избегнеме тивката закана од агресијата да прерасне во навика?
Активирај се | Создадено од вас

Како да избегнеме тивката закана од агресијата да прерасне во навика?

29.04.2024 год. | 4 мин. читање

Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ
Активирај се | Создадено од вас

Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ

26.04.2024 год. | 3 мин. читање