Англискиот збор сè попривлечен за македонската младина

Англискиот збор сè попривлечен за македонската младина

Активирај се | Создадено од вас

13.11.2023 год. | 3 мин. читање

Интервју со проф. д-р Јордан Стојаноски

Интервју со проф. д-р. Јордан Стојаноски

Активирај се | Создадено од вас

13.11.2023 год. | 3 мин. читање

Нашиот успех е нашиот вложен труд во образованието - Ѓорги Новаковски, ученик во СОУ „Јосиф Јосифовски“-Гевгелија

Нашиот успех е нашиот вложен труд во образованието

Активирај се | Создадено од вас

13.11.2023 год. | 2 мин. читање

Обединети во хуманоста - од срце за Елена, хуманитарен настан во гимназија „Кочо Рацин“ Свети Николе

Обединети во име на хуманоста

Активирај се | Создадено од вас

13.11.2023 год. | < 1 мин. читање

Балканот вози во турбо ритам

 Балканот вози во турбо ритам

Активирај се | Создадено од вас

10.11.2023 год. | 4 мин. читање

Студентски стандард: Борба за диплома ама и за преживување

СТУДЕНТСКИ СТАНДАРД:Борба за диплома ама и за преживување

Активирај се | Создадено од вас

10.11.2023 год. | 7 мин. читање

Моцарт или рок - со која музика против стресот?

Моцарт или рок – со која музика против стресот

Активирај се | Создадено од вас

10.11.2023 год. | 4 мин. читање

Младите од Балканот - фотографија од работилница за млади

Младите од Балканот бараат да се градат мостови а не да се креваат огради

Активирај се | Создадено од вас

10.11.2023 год. | 3 мин. читање

Разбивање на стереотипите и предрасудите во медиумите на Балканот

Разбивање на стереотипите и предрасудите во медиумите на Балканот

Активирај се | Создадено од вас

10.11.2023 год. | 4 мин. читање