Тестирање на животни – темната страна на индустриите

Активирај се | Создадено од вас

11.01.2024 год. | 2 мин. читање

Зависност од интернет – технолошко унапредување или ментално уназадување?

Активирај се | Создадено од вас

27.12.2023 год. | 2 мин. читање

Балканското општество инспирација за романот „Савевски“- Интервју со писателката Анастасија Лефкоска

Активирај се | Создадено од вас

27.12.2023 год. | 3 мин. читање

Шопов – безвременскиот поет на вечноста

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2023 год. | 3 мин. читање

ПроСко – Сос на пријателството

Активирај се | Создадено од вас

20.12.2023 год. | 3 мин. читање

Трета награда за драмската група „Дон Кихот“ на фестивалот  во Бугарија

Активирај се | Создадено од вас

19.12.2023 год. | < 1 мин. читање

Низ призмата на правата на децата одбележан Светскиот ден на децата

Активирај се | Создадено од вас

18.12.2023 год. | < 1 мин. читање

Спортските шампиони од СОУ ,,Богданци”

Спортските шампиони од СОУ ,,Богданци”

Активирај се | Создадено од вас

13.12.2023 год. | 3 мин. читање

Велосипед или автомобил - кој е подобар транспорт до училиште?

Велосипед или автомобил – кој е подобар за транспорт до училиште?

Активирај се | Создадено од вас

6.12.2023 год. | 3 мин. читање