Мини паметен пластеник – нова и поевтина верзија на стаклената градина

Активирај се, 27.11.2023 год.

Англискиот збор сè попривлечен за македонската младина

Активирај се, 13.11.2023 год.

Интервју со проф. д-р. Јордан Стојаноски

Активирај се, 13.11.2023 год.

Обединети во име на хуманоста

Активирај се, 13.11.2023 год.

СТУДЕНТСКИ СТАНДАРД:Борба за диплома ама и за преживување

Активирај се, 10.11.2023 год.

Моцарт или рок – со која музика против стресот

Активирај се, 10.11.2023 год.

Разбивање на стереотипите и предрасудите во медиумите на Балканот

Активирај се, 10.11.2023 год.

Татни воената пропаганда: Од памфлети до воени инфлуенсери и вештачка интелигенција

Анализирај, 02.11.2023 год.

Заврши студентската школа за медиумска и информациска писменост на УНЕСКО

Вести, 01.11.2023 год.