Иселувањето на младите

Активирај се, 07.02.2023 год.

Несуден правник – опинчар со срце

Активирај се, 25.01.2023 год.

Камп за медиумска писменост 2023

Вести, 23.01.2023 год.

Учениците од АСУЦ Боро Петрушевски учеа како склопуваа автобусите во фабриката на Ван Холл

Активирај се, 26.12.2022 год.

Дискриминација и предрасуди: Дали скап смартфон те прави подобар човек?

Активирај се, 22.12.2022 год.

Прво полугодие без учебници, но со закани за бомби

Активирај се, 19.12.2022 год.

Фузија на Идеи: Младите не се жалеа, учеа и работеа да ги решат проблемите

Активирај се, 15.12.2022 год.

Средношколците од АСУЦ „Боро Петрушевски“ учеа како да препознаваат дезинформации

Вести, 25.11.2022 год.

Средношколците најчесто препознаваат дезинформации во здравството и политиката

Вести, 26.10.2022 год.